Tarieven Das privéchauffeurs

Tarieven Das privéchauffeurs

Hier volgt een overzicht van de tarieven van Das privéchauffeurs.

Privéchauffeur / directiechauffeur

Het uurtarief voor een privéchauffeur of professionele directiechauffeur is altijd maatwerk en onder meer afhankelijk van uw wensen en afnamefrequentie. Wij doen u graag een maatwerkofferte. Onze tarieven worden berekend over de rijtijd en de wachttijd. En per detachering wordt minimaal vijf uur in rekening gebracht. Reisuren buiten de standplaats worden doorberekend. Indien geen gebruik gemaakt kan worden van O.V. jaarkaart worden eventuele reiskosten doorberekend op basis van de tarieven van het openbaar vervoer, taxikosten of het gebruik van een auto. Hierbij zal altijd naar de goedkoopste oplossing worden gezocht. Op alle offertes en overeenkomsten zijn de door Das privéchauffeurs vastgestelde algemene voorwaarden van toepassing.

Auto met directiechauffeur

Indien gewenst kunt u bij ons een auto met directiechauffeur huren. Hieraan zijn de volgende kosten verbonden:

– Mercedes-Benz E-klasse met directiechauffeur €60,- per uur*

– Mercedes-Benz S-klasse met directiechauffeur €75,- per uur*

*Genoemde bedragen zijn inclusief directiechauffeur en brandstof, maar exclusief 21% BTW. De minimale afname is vijf uur. Voor kortere ritten kunt u contact met ons opnemen voor een maatwerk offerte

Shuttle service en personenvervoer

Voor het vervoer van groepen mensen en shuttle services kunnen wij zeven en negen persoons busjes met een privéchauffeur verzorgen. Naast de kosten voor de chauffeur zijn hieraan de volgende kosten verbonden:

-Zevenpersoons-busje met chauffeur € 0,90 per kilometer*

-Negenpersoons-busje met chauffeur € 0,90 per kilometer*

*Genoemde bedragen zijn inclusief brandstof en exclusief 21% BTW. De minimale afname is 200 kilometer.

Daarnaast kunnen we op contractbasis een airport shuttle servicehotel shuttle service of pendeldienst organiseren. Omdat dit bij uitstek maatwerk is, doen wij u hiervoor graag een offerte toekomen.

Valet parking

Omdat valet parking bij uitstek maatwerk is, doen wij u graag een passende offerte toekomen.