Privéchauffeur / directiechauffeur

Privéchauffeur / directiechauffeur

Laat u rijden door één van onze zorgvuldig geselecteerde, intern opgeleide privéchauffeurs of, voor wie extra eisen stelt aan zijn chauffeur, door opgeleide professionele directiechauffeurs.

Privéchauffeur

Wij detacheren dagelijks een groot aantal privé chauffeurs die allen een zeer uitgebreide sollicitatieprocedure hebben doorlopen. Naast een theoretisch gedeelte worden de chauffeurs hierbij tevens aan een rijtest onderworpen. Op deze manier kunnen wij een continue kwaliteit van onze chauffeurs garanderen. Verder zal uw privéchauffeur vanzelfsprekend representatief zijn, een pak en een stropdas dragen, ruim op tijd aanwezig zijn, de te rijden route zorgvuldig voorbereiden. In de wachttijd zal de privé chauffeur indien mogelijk de auto wassen en uw favoriete dagblad kopen. Wij vernemen graag al uw specifieke wensen om een optimale service te kunnen verlenen.

kosten privé chauffeur

privéchauffeur inhuren

Professionele directiechauffeur

Voor wie extra eisen stelt aan zijn of haar chauffeur detacheren wij tevens opgeleide professionele directiechauffeurs. Aan de kwaliteiten van een directiechauffeur worden uitzonderlijk hoge eisen gesteld. Deze gediplomeerde directie chauffeurs hebben met name op het gebied van veiligheid en technische rijvaardigheid meer kennis en vaardigheden in huis dan de gewone privéchauffeurs en zijn bovendien doorgaans ouder.

kosten directiechauffeur

directiechauffeur inhuren